Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، لیا شوشتری رئیس مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه،  گفت: مجوزهای راه‌اندازی این مرکز در سال 1393 اخذ شد ، سال 94 فعالیت عمرانی و احداث آن صورت گرفت و شهریور سال 95 راه‌اندازی شد ، مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی گیاهی واحد کرمانشاه در سه زمینه تحقیقاتی، آموزشی و خدماتی فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
شوشتری گفت: نمونه اولیه گل شیشه در مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی گیاهی واحد کرمانشاه تولید شده است و در ماه‌های آینده با ورود به عرصه تجاری سازی، وارد بازار می‌شود.
 
وی گفت:در بعد تحقیقاتی مهم‌ترین پروژه‌ای که اخیرا انجام شده  طرح تولید پایه‌های کشت بافتی گل محمدی است که مزیت این روش نسبت به روش‌های سنتی تکثیر گل محمدی  تعداد زیادی گیاه که از نظر ژنتیکی یکسان هست که می‌توان با کشت بافت تولید کرد.
 
وی افزود: این روش برای تولید گیاهان عاری از بیماری استفاده می‌شود و سرعت و نرخ تولید گیاه در آن بسیار بالاتر از روش‌هایی است که به صورت جنسی و غیرجنسی استفاده می‌شود.
 
استادیار واحد دانشگاه ازاد  کرمانشاه گفت:پروتکل تولید پایه‌های کشت بافتی گل محمدی پس از مراحل تحقیقاتی، بهینه سازی کشت، رشد جوانه‌های جانبی، ریشه زایی و در نهایت سازگاری گیاهان تکمیل شده و تکثیر گل محمدی از طریق کشت بافت برای نخستین بار در غرب کشور و استان کرمانشاه با اجرای این پروژه تحقق یافت و این طرح آذر 96 به عنوان دستاورد پژوهشی منتخب استان کرمانشاه در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی کشور در تهران ارائه شد.
 
وی  گفت: فعالیت تحقیقاتی تولید گل شیشه در ماه‌های اخیر آغاز شده است. گل شیشه گیاه درون شیشه است که نیاز به آب و هوا ندارد و به صورت زینتی به بازار ارائه می‌شود؛ این گیاهان بسته به نوع و ابعادشان می‌توانند بین یک تا شش ماه در شرایط درون شیشه رشد کنند و سپس به شیشه بزرگتر و یا گلدان منتقل شوند که صرفاً جنبه زینتی دارد؛ نمونه اولیه این محصول تولید شده است و در ماه‌های آینده با ورود به عرصه تجاری سازی، وارد بازار می‌شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۹۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی

به گزارش قدس خراسان، سید علی اصغر جلالی موسوی اظهار کرد: متخصصان این نیروگاه با اتکا به دانش و تخصص خود، قطعات مورد نیاز واحدهای بخاری و گازی نیروگاه مشهد را برای حفظ پایداری تولید ساخت و یا بازسازی کرده‌اند که مجموع قطعات ساخت و بازسازی شده در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۲۰۰۰ قطعه رسیده است. 

مدیر امور تعمیرات مکانیک گفت: کارکنان اداره تجهیزات کمکی با ساخت و بازسازی قطعات و تجهیزات به‌ کار رفته در واحدهای بخاری اشکودا و الین، گازی BBC و آلستوم و واحد تصفیه آب نیروگاه، شامل ساخت دو عدد کولر روغن، ساخت قارمونی(اکسپنشن) آب خام، ساخت فیکسچر سنگ زنی روتور ژنراتور، ساخت پیچ پوسته توربین، ساخت انواع ساقه های والو، ساخت انواع سیلندر پیستون، ساخت رینگ های رابط آب خام، ساخت قطعات اکچویترها، اصلاح سایز یاتاقان های ژنراتور، اصلاح محل بوش شافت کلاپ، بازسازی حوضچه روغن ژنراتور، بازسازی انواع والو های سیکل، بازسازی والو های فشار قوی، بازسازی کلاپ ها، از نظر عملکرد مقدار باز شدن کلاپ که باعث افزایش راندمان پمپ های آب خام شد، بازسازی دیافراگم های توربین واحد اشکودا یک، ساخت کراس فایر تیوپ واحد آلستوم یک، بازسازی دفکتور، بازسازی سگمنت های ردیف های واحد آلستوم یک، و...نقشی مهم و حیاتی در تعمیرات و بهره‌برداری از واحدهای نیروگاه و حفظ آمادگی تولید داشته‌اند.
 
وی بیان کرد: نیروگاه مشهد با بیش از ۵۹ سال سابقه تولید برق، در طی سال های اخیر با رویکرد ساخت و بازسازی قطعات مختلف در داخل نیروگاه ، سعی در کاهش هزینه بهره برداری و حفظ پایداری تولید نیروگاه داشته است. 

جلالی موسوی تصریح کرد: صنعت نیروگاهی کشور در سال‌های اخیر با تکیه بر تلاش‌های بی‌وقفه متخصصان، کارشناسان و مدیران توانمند خود با وجود تحریم‌ها، هزینه‌های بالای تأمین قطعات و قیمت پایین خرید انرژی از نیروگاه‌ها، روندی پایدار و مستمر در تأمین انرژی الکتریکی و خدمت‌رسانی به مردم و تأمین برق مورد نیاز بخش‌های اقتصادی و تولیدی کشور داشته است و در این زمینه به موفقیت‌های بی‌نظیر و ارزشمندی دست یافته، که یکی از مهمترین آن‌ها بهره‌مندی از دانش متخصصان خود در زمینه ساخت قطعات مورد نیاز نیروگاهی بوده است. 

مدیر امور تعمیرات مکانیک افزود: نیروگاه مشهد با ۷ واحد تولیدی و توان نامی ۳۲۸ مگاوات تامین کننده بخش عمده برق‌مورد نیاز شهر مشهد و زائرین و مجاورین حرم ثامن الائمه حضرت رضا(ع) است.

دیگر خبرها

  • کشت ۶۰۰ هزار بوته نشاء گل فصلی در محل گلخانه شهرداری
  • آغاز به کار نخستین مدرسه ترافیک کشور در کرمانشاه با ابتکار پلیس
  • ۲ تکنیک درخشان برای اتصال شلنگ به لوله آب بدون نیاز به آداپتور و چسب (فیلم)
  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • آغاز به کار نخستین مدرسه طرح ترافیک کشور در کرمانشاه
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت